+31 (0)76 531 00 33

Kick-off programma Digitalisatie

Naast het ontwikkelen en geven van trainingen en opleidingen op het gebied van digitaal bouwen, helpen we ook organisaties met hun strategie op het gebied van digitalisering, digitalisatie en digitale transformatie. Boskalis is dé internationale aannemer op de baggermarkt en verlener van maritieme diensten.  

Aan ANNO1809 is gevraagd mee te denken aan een kick-off programma waarbij de directie geïnspireerd, geïnformeerd en geactiveerd wordt en als groep gaat werken aan een visie en strategie waarbij de digitalisatie van Boskalis Nederland nadrukkelijk gepositioneerd wordt. Er lopen verschillende innovatieve (verbeter)projecten die moeten gaan aansluiten op de nog te formuleren strategie op het gebied van digitalisatie.

Met het management van Boskalis Nederland hebben we door middel van twee strategiesessies ingezoomd op de verschillen tussen digitalisering, digitalisatie en digitale transformatie. Deze verschillen hebben we door middel van voorbeelden uit andere sectoren, voorbeelden binnen de eigen sector en voorbeelden uit de eigen organisatie inzichtelijk gemaakt. Tijdens de laatste sessie zijn we samen met het management en een visueel facilitator de strategie gaan vorm geven. 

Wil je ontdekken welke BIM-opleiding het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.

 
 

Contact