+31 (0)76 531 00 33

buildingSMART Professional Certification Foundation

Het buildingSMART Professional Certification Foundation programma is een training opgesteld vanuit een erkend wereldwijd leerkader van buildingSMART met internationale normen en best practices. De training bieden we in twee vormen aan:

  • Als Add-on in onze opleidingen: in onze opleiding is al een groot gedeelte van het programma behandeld. Daarom kun je door een add-on van 1 dag gecertificeerd zijn.
  • Als tweedaags training: Samen met Root hebben we onze krachten gebundeld en een unieke training ontwikkeld. Met als basis de leerstof zoals bepaald door buildingSMART international, stelden we een tweedaags programma samen met inhoud, interactie en een hoge energie. Bouwend op onze sterke technische en bouwkundige achtergrond en ruime praktijkervaring. Vormgegeven volgens de bewezen trainingsmethode van ANNO1809. Met veel aandacht voor jouw persoonlijke BIM-uitdagingen. Door een combinatie van hard skills en soft skills, theorie en praktijk, stomen we jou klaar voor het examen, maar nog veel meer voor daarna. Zodat jij met het certificaat op zak ook daadwerkelijk stappen zet op BIM-gebied.


Wil je ontdekken welke BIM-opleiding het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.

 
 

Contact