+31 (0)76 531 00 33

Certificering

12-07-2021 - 

ANNO1809 is door buildingSMART Internationaal geaccrediteerd voor het buildingSMART Professional Certification Foundation. In de afgelopen jaren is de adoptie van BIM sterk aan het versnellen. Echter is er nog veel verschil in de kwaliteit,  focus en de definities van de gebruikte standaarden. Om een succesvolle doorontwikkeling van BIM in Nederland te waarborgen is er het volgende nodig:

  • Consensus over het de toegepaste definities
  • Een benchmark mechanisme waarmee het competentie-niveau van individuen gemeten kan worden.
  • Een nationale standaard over een minimaal kennisniveau 

buildingSMART Benelux heeft het Professional Certification Program van buildingSMART Internationaal voor Nederland uitgerold en verder ontwikkelt. Het programma zal een stabiel referentiepunt vormen voor professionals die met BIM te maken hebben, zowel aan de gebruikers- als aan de opdrachtgeverskant. Verder kan het werkgevers helpen bij het werven van BIM professionals evenals opdrachtgevers bij het contracteren van competente BIM consultants en opdrachtnemers.

Bij ANNO1809 kun je het programma op 2 manieren volgen:

  1. Als Add-on in onze opleidingen: in onze opleiding is al een groot gedeelte van het programma behandeld. Daarom kun je door een add-on van 1 dag gecertificeerd zijn.
  2. Als tweedaags training: Samen met Root hebben we onze krachten gebundeld en een unieke training ontwikkeld. Met als basis de leerstof zoals bepaald door buildingSMART international, stelden we een tweedaags programma samen met inhoud, interactie en een hoge energie. Bouwend op onze sterke technische en bouwkundige achtergrond en ruime praktijkervaring. Vormgegeven volgens de bewezen trainingsmethode van ANNO1809. Met veel aandacht voor jouw persoonlijke BIM-uitdagingen. Door een combinatie van hard skills en soft skills, theorie en praktijk, stomen we jou klaar voor het examen, maar nog veel meer voor daarna. Zodat jij met het certificaat op zak ook daadwerkelijk stappen zet op BIM-gebied.

Wil je ontdekken welke BIM-opleiding het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.

 
 

Contact