+31 (0)76 531 00 33
12-07-2021 - 

Talent meets Technologie. De ondertitel van ANNO1809. Het staat niet alleen voor de bouwstenen van onze trainingen en opleidingen. Ook verwijst het naar het ontstaan van ANNO1809. Het bedrijf is opgericht door Marcel van Bavel, de BIM expert, en Jozef Derksen, de HRD specialist.

Ieder heeft zijn eigen bedrijf. Marcel heeft Based, waarin hij organisatie ondersteunt bij de implementatie van BIM en Jozef Derksen heeft Cobaan waarmee hij mensen in de bouw, infra en toeleverende industrie begeleidt om hun talenten inzichtelijk te maken en door te ontwikkelen om in te zetten in de dagelijkse werkzaamheden. In 2013 had Jozef gesprekken met bouwprofessionals die geïnteresseerd waren in BIM en zich daarin wilden opleiden. Alleen waren er toen nog amper opleidingen in BIM. Marcel merkte tijdens het begeleiden van bedrijven met het implementeren van BIM dat je processen, technologie en informatie wel op orde kunnen zijn, maar het pas echt gaat vliegen als de mensen mee willen.

In 2014 kwamen Jozef & Marcel elkaar tegen tijdens een evenement waar ze met elkaar in gesprek kwamen over wat ze zagen in hun dagelijkse werkzaamheden. Marcel heeft de kennis en ervaring over BIM, technologie en implementaties, waar Jozef op zoek naar was voor zijn bouwprofessionals. En Jozef heeft de kennis en ervaring over het opleiden, coachen en beleigen van de bouwprofessionals, waar Marcel naar zocht. Niet alleen een mooie aanvulling op elkaar, maar ook een uniek concept, waarmee ze mensen en organisatie kunnen helpen met het opleiden in BIM. Na heel veel sparsessies later werd in 2015 ANNO1809 opgericht en groeide het uit tot dé opleider in BIM opleidingen. 

Wil je ontdekken welke BIM-opleiding het beste bij jou past?

De trainers van ANNO1809 helpen je daar graag bij.

 
 

Contact